За пети път: Отмениха суперсблъсъка между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън


За пети път: Отмениха суперсблъсъка между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън
Снимка: Getty Images/Guliver

2335 0

Дългоочакваният суперсблъсък между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън няма да се проведе този месец заради пандемията от коронавирус. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг на 18 април в САЩ на турнира UFC 249. Хабиб обаче е в Русия и няма как да стигне до Щатите.

"Всичко разбирам и определено не по-малко от вас съм разстроен от отмяната на боя", написа Нурмагомедов и добави, че не е в състояние да контролира всичко това.

По този начин така желаният сблъсък между Хабиб и Фъргюсън пропада за пети път. Коравият американец е определян от мнозина като единствения, който може да спре доминатора Хабиб. Първоначално двамата трябваше да се срещнат през 2015 година, но тогава руснакът получи контузия на ребрата и се оттегли.

Година по-късно Фъргюсън имаше проблем с белите дробове, а през март 2017 той получи проблеми с бъбреците, докато се опитваше да свали теглото си за мач с Хабиб. Следващата дата за мач между двамата бе април 2018, но шест дена преди сблъсъка Фъргюсън се спъна в кабел по време на пресконференция и скъса връзка на коляното. А какво разкри Хабиб за начина, по който го наказва баща му вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички