Звезда от Серия А тренира с... бутилка вино в ръка (ВИДЕО)


Звезда от Серия А тренира с... бутилка вино в ръка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2297 0

Италианската Серия А преустанови своята дейност поне до 3 април, а всички елитни клубове в страната прекратиха отборните тренировки. Всеки един футболист трябва сам да се погрижи за своята форма, като се готви индивидуално в следващите седмици. Такава е ситуацията и със звездата на Наполи Дрис Мертенс, който показа, че спортистите могат да тренират и с... вино в ръка.

Белгийският национал публикува видео в своя профил в Instagram, на което се вижда как тренира с огромна бутилка вино в ръце. Мертенс държи бутилката над главата си като тежест, с която прави полуклекове на един крак. Текстът под видеото гласи: "Най-големият ми съвет в живота: Малко вино е решението на много проблеми #животподкарантина".

Мертенс беше футболистът, който реализира гол в мрежата на Барселона в първия 1/8-финален сблъсък от Шампионска лига, завършил при резултат 1:1. Реваншът между двата отбора на "Камп Ноу" бе отложен за неопределено време заради епидемията от коронавирус, като не е ясно и бъдещето на надпреварата.

Междувременно стана ясно как протича денят на първия заразен футболист на Апенините - защитникът на Ювентус Даниеле Ругани, който в момента живее буквално в стая 20 на 20 квадрата (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички