Фенове обвиниха Ерлинг Холанд, че копира Кристиано Роналдо с ритуал преди мачовете


Фенове обвиниха Ерлинг Холанд, че копира Кристиано Роналдо с ритуал преди мачовете
Снимка: Getty Images

5352 0

Интересен навик на Ерлинг Холанд преди мач беше забелязан и мнозина смятат, че той копира Кристиано Роналдо. Холанд има редица рутинни процедури, през които преминава, включително да яде лазанята на баща си преди всеки мач и да се събужда с химна на на Шампионска лига.

Но привържениците забелязаха новата му практика, когато играе Манчестър Сити, особено в големите вечери в Шампионска лига. Мачовете на УЕФА се състоят от задължителна снимка на отбора преди мача, като Ерлинг Холанд обикновено стои до вратаря на Сити Едерсон.

Копи-пейст от идола му Роналдо

Норвежката голова машина се извисява над редица свои съотборници и въпреки това Холанд все още чувства необходимостта да стои на пръсти. Случвало се е много пъти, включително и в двата полуфинална мача, завършили с общ резултат 5:1 срещу Реал Мадрид. Изглежда, че Холанд иска да има допълнително предимство във височината, въпреки че той абсолютно не се нуждае от него.

Той не е единственият, който е хванат в крачка със странните лудории. Петкратният носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо редовно стои на пръсти. Той беше видян да го прави по време на Световното първенство в Катар с Португалия, докато стоеше до Рубен Диас и носеше капитанската лента.

Феновете в Twitter  веднага го забелязаха, като неведнъж напомниха, че Роналдо е идол на Холанд: "Той копира Роналдо във всяко едно отношение" и "Влиянието на CR7 е огромно" са само част от коментарите. Наскоро и звезда на Байерн обвини Холанд заради един доста странен негов навик, който никак не се харесва на околните.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички