Земетресението е погубило 15 роднини на треньор в турския Сиваспор


Земетресението е погубило 15 роднини на треньор в турския Сиваспор
Снимка: Getty images

2909 0

Съдбата е била немилостива към треньора на вратарите в турския Сиваспор - Айхан Тенбелоглу. Той е загубил 15 роднини в резултат на земетресението, убило хиляди в нашата южна съседка, съобщава "Хюриет".

Новината бе потвърдена със съобщение на официалния сайт на клуба, в което са изказани съболезнования към Тенбелоглу. Там обаче не се споменава какъв е броят на загиналите му роднини.

"С голяма мъка научихме, че много роднини на Айхан Тенбелоглу, един от помощник треньорите в нашия отбор, живущи в Хатай, са загинали след земетресението, случило се в Кахраманмараш. Изразяваме съболезнования към Айхан Тенбелоглу, семейството му и близките и желаем Божията милост на загиналите", се казва в съобщението.

Както е известно, земетресение с магнитуд 7,8 удари Турция в понеделник. По последни данни загиналите са над 2900, а ранените са многократно повече. А ето каква е ситуацията с изчезналия футболист Кристиан Атсу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички