ВИДЕО: Турска легенда е смазана след земетресенията, моли за помощ през сълзи


ВИДЕО: Турска легенда е смазана след земетресенията, моли за помощ през сълзи
Снимка: GettyImages

4763 0

Легендата на Фенербахче и турския национален отбор - Волкан Демирел, използва социалните мрежи, за да помоли за помощ в един от най-пострадалите грандове при смъртоносното земетресение в Турция и Сирия през изминалата нощ.

Ветеранът се намира в Хатай, където работи като наставник на местния Хатайспор. Той се включи на живо от мястото и заяви, че ситуацията в района е отчайваща, докато се надява на помощ сред случилото се.

"Ситуацията е много лоша тук. Приятели успяха да излязат изпод руините, но все още имаме затрупани познати под срутените сгради. Хатай е в бедствено положение. Няма достатъчно болници, линейки.

Няма достатъчно помощ, трябва ни помощ възможно най-бързо. Всичко е токова лошо, нещо трябва да се направи, моля ви", бяха думите на Волкан, докато самият той не издържаше психически на случилото се.

Предполага се, че има най-малко 1500 загинали в Турция и Сирия, докато ранените достигат 5300. Припомняме ви, че силата на земетресението достига 7.8 по скалата на Рихтер, а взетите жертви го превръщат в едно от най-смъртоносните през настоящия век.

Вижте позицията и на Реал Мадрид след трагедията в Турция и Сирия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички