Пускат документален сериал за семейството и живота на Тайсън Фюри


Пускат документален сериал за семейството и живота на Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images

1692 0

Популярната платформа за филми и сериали Netflix ще представи нова документална поредица по-късно тази година, която ще проследи живота на боксовото семейство на Тайсън Фюри, информира "The Tab".

Понастоящем заглавие на шоуто ще бъде "У дома с яростта" и то ще даде представа за живота на световния боксов шампион в тежка категория, очертава се активно участие в документалката да има и братът на Тайсън Фюри - Томи, както и неговата любима Моли-Мей Хог.

Очаква се сериалът да проследи основно Тайсън Фюри, когато той обяви оттеглянето си от бокса преди години. В продукцията участие ще вземе неговата съпруга - Парис, както и техните шест деца - Венецуела, принц Джон, принц Тайсън, принц Адонис, Валенсия и Атина.

Циганския крал произхожда от 200-годишна фамилия на бойци. Освен невероятната му кариера, шоуто ще разгледа и личния му живот, включително проблемите на Тайсън с психичното здраве, за които той не се страхува да говори свободно и открито.

Все още няма точна дата за това кога точно сериалът ще бъде качен на платформата Netflix, но това се смята, че ще стане по-късно през 2023-а година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Фюри назова "страшилището" в бокса, което всеки избягва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички