Зеленски престанал да е фен на МакГрегър заради снимка с Путин


Зеленски престанал да е фен на МакГрегър заради снимка с Путин
Снимка: Getty Images

5696 0

Президентът на Украйна Владимир Зеленски разкритикува ММА звездата Конър МакГрегър заради негова снимка с Владимир Путин. Ирландецът се срещна с руския президент преди 4 години - на финала на Мондиал 2018 в Москва.

После той публикува снимка с него и написа: "Този човек е един от най-великите лидери на нашето време и за мен беше чест да присъствам заедно с него на такова значимо събитие". МакГрегър обяви и, че е подарил на политика първата бутилка от своето уиски "Proper 12".

Според independent.ie. Зеленски е изказал мнението си за боеца по време на среща с висши ирландски политици в Киев. Украинският държавен глава е разказал и за своя скорошна среща с фронтмена на U2 Боно, който изнесе концерт на метростанция в Киев. Зеленски е бил ентусиазиран от музиканта, но е критикувал ММА боеца, на когото е споделил, че дотогава е бил фен.

"Той чувства, че МакГрегър не подкрепя Украйна", каза пред изданието ръководителят на Сената на ирландския парламент Марк Дейли. Още новини за конфликта Русия - Украйна в спорта четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички