Зелено и черно в екипите на Юнайтед, от клуба махнаха емблемата на третия екип (СНИМКИ)


Зелено и черно в екипите на Юнайтед, от клуба махнаха емблемата на третия екип (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

1661 0

Манчестър Юнайтед се радва на сравнително добър сезон 2022/23. "Червените дяволи" преодоляха трудното начало, за да завършат трети във Висшата лига и да си осигурят завръщане в Шампионска лига.

Юнайтед също успя да сложат край на шестгодишната си трофейна суша, когато вдигнаха купата на Карабао Къп през март. Отборът на Ерик тен Хаг ще се състезава на финала за ФА Къп срещу градския си съперник Манчестър Сити на 3 юни.

Трите екипа на Юнайтед за сезон 2023/24 се "показаха" в социалните мрежи

Независимо от това как завърши финалът за ФА Къп, това ще е успешен сезон за Юнайтед и феновете на клуба ще бъдат изключително оптимистични за кампанията 2023/24.

Трите екипа, които Юнайтед ще носи за следващия сезон, който започва в началото на август, вече е ясно как ще изглеждат.  FootyHeadlines (почти безгрешни в разкриването на екипите) все още не са успели официално да потвърдят фланелките, но казват, че те "вероятно са истинската сделка" и тяхната точност е над 90%.

Фланелката на Adidas съчетава класически червен основен цвят с черно за логото и трите ленти плюс бели детайли. За първи път от сезон 2019-2020 Adidas използва черно като вторичен цвят.

Смята се, че гостуващата фланелка на Юнайтед за следващия сезон е предимно тъмнозелена с бели ивици. Третият екип е предимно бял с червени акценти. Прави впечатление, че на него няма клубната емблема, а на нейно място един дявол. На Острова пък се сетиха за "иконата" Бербатов, на когото взеха специално интервю за случващото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички