Започна след войната: Съотборник на Артьом Милевски разкри какво го прати в болница


Започна след войната: Съотборник на Артьом Милевски разкри какво го прати в болница
Снимка: Getty Images/Guliver

1179 0

Заради проблеми с алкохола е хоспитализиран бившият украински футболист Артьом Милевски. Това бе потвърдено от неговия бивш съотборник Горан Попов.

"Той е мой приятел и аз винаги съм готов да му помогна. Но през последните 6-8 месеца той съвсем се изгуби, изчезна за всички наши приятели. За последно го видях в Румъния, когато Македония игра с Украйна, правихме видео за канала му", разказа Попов за "РБ Спорт".

"Тогава той нямаше подобни проблеми, изглеждаше страхотно. Но ние имаме общ приятел, когото Милевски посещава през ден, и той каза, че след началото на войната Артьом е почнал да пие всеки ден. Буквално всеки ден, без изключение.

Попитах Артьом защо не напусна Киев - той ясно отговори, че не иска, че е играл там в Динамо и че няма да отиде никъде. После му писах, но не отговори. Артьом е умен и добър човек, но е лош за себе си. Трябва да го излекуваме.

Най-важното е да не продължи да пие. Видях снимката му: ако качите 30 кг година след завършване на кариерата си, това не е нормално. Това е сериозен проблем. Трябва да се успокои, да продължи да живее, да работи. Когато нямаш работа, само пиеш и оставаш насаме с лошите мисли. Алкохолът не решава проблемите", допълва северномакедонският футболист. Още новини за конфликта Русия - Украйна в спорта четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички