Виновникът за трагичната смърт на Ферарио Спасов бе арестуван


Виновникът за трагичната смърт на Ферарио Спасов бе арестуван

5101 0

Футболна България беше шокирана в късните часове на събота (11 ноември) с ужасяващата новина за смъртта на емблематичния старши треньор Ферарио Спасов в катастрофа на пътя. Днес пък се появи вестта, че виновникът е бил арестуван.

Става въпрос за 24-годишен мъж от Лясковец, познат на полицията, но неосъждан. Това е шофорът помел със спортен мерцедес в събота колата на Ферарио Спасов, съобщиха от ОД на МВР – Велико Търново. Той е бил със 16 месеца стаж и е карал спортната си кола с много висока скорост - хипотезите са за около 150 км/ч, но това ще бъде установявано с допълнителни експертизи.

Сигналът за произшествието е получен в събота в 16:40 часа. По натовареното трасе София – Варна известният треньор се прибирал от мач на отбора си Дунав (Лом) към Ловеч, когато колата му е ударена от Мерцедеса, който летял с висока скорост по мокрия асфалт, а за съжаление Спасов е издъхнал на място.

От другата страна, неопитният шофьор и спътницата му били откарани в спешна помощ с леки наранявания. Установено е, че имат само охлузни рани, шофьорът има само хематом на главата, като и двамата са били освободени са за домашно лечение. Направени са тестове за алкохол и наркотици, а пробите са се оказали отрицателни, 24-годишният мъж е и задържан за 24 часа по закона за МВР.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички