ВИДЕО: ММА-ка се провали на кантара заради 90 грама, въпреки че се съблече гола


ВИДЕО: ММА-ка се провали на кантара заради 90 грама, въпреки че се съблече гола
Снимка: Getty Images/Guliver

104639 0

ММА-боецът Джесика Ай не е успяла да премине кантара преди турнира UFC Fight Night APEX, който трябва да се проведе тази вечер в Лас Вегас, САЩ. При претеглянето Ай е свалила всичките си дрехи, но кантарът упорито е показал килограми над нормата за нейната категория, съобщава "Евроспорт".

В крайна сметка, 33-годишната Ай е показала тегло с 90 грама над нормата за средна категория при жените. Боецът обясни провала си на кантара с факта, че не е имала време да отиде до тоалетната преди претеглянето.

"Добре съм, На арената беше доста студено, замръзнах. Нямам абсолютно никакви мазнини в тялото си. Извинявам се за тези 90 грама. Уау! Трябваше да отида до тоалетната преди претеглянето. Благодаря на всички, нямам търпение да се бия утре", заяви тя.

Съперницата на Ай - Синтия Калавило, мина успешно кантара, заковавайки го на 57,1 кг. Битката между двете ще бъде основно събитие на UFC Fight Night APEX. Въпреки че Ай се провали на претеглянето, турнирът няма да бъде отменен. Състезателката ще бъде глобена с 25% от хонорара ѝ. Наскоро треньор на ММА-боец сипа в гащите ѝ вода (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички