ВИДЕО: Изплуваха доказателства, че Меси кръшка и такива, че изневярата е лъжа


ВИДЕО: Изплуваха доказателства, че Меси кръшка и такива, че изневярата е лъжа
Снимка: Instagram на София Мартинес

6152 0

Спортните медии и феновете продължават да обсъждат слуха, който се появи, за предполагаема изневяра на Лионел Меси и разрив в брака му с Антонела Рокуцо.

В социалните мрежи се разпространява видео, на което на преден план е предполагаемата любовница на суперзвездата - София Мартинес. На заден е самият футболист, който дава интервю, след като е спечелил осмата си "Златна топка".

Краткият клип показва как Меси гледа към журналистката и нежно ѝ се усмихва, а тя сякаш се изчервява и свежда глава със замечтан поглед. Според фенове това е доказателство, че между тях има нещо.

Друг факт, спряган като доказателство за афера, е фактът, че съпругата на Меси и децата им не излязоха на сцената, за да споделят момента с него.

Много запалянковци обаче обръщат внимание на факта, че слухът тръгна от медията "Direto Do Miolo", която цитира испански медии като "Telecinco" "Los 40", a там няма такива новини. Следователно достоверността на информацията е под голям въпрос. А близка приятелка на семейство Меси отрече тези твърдения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички