Съпругата на Лионел Меси показа ужасяващи снимки след грабежа в нейното семейство


Съпругата на Лионел Меси показа ужасяващи снимки след грабежа в нейното семейство
Снимка: Instagram.com/antonelaroccuzzo

4579 0

Съпругата на Лионел Меси - Антонела Рокуцо, вече разкри, че семейството ѝ е било подложено на ужасяващ грабеж в Аржентина. Братовчедката на Рокуцо - Агустина Скалия, е била ограбена от въоръжени мъже в Росарио, докато е пътувала от супермаркета на семейството си, за да депозира пари в брой в местна банка, според Marca.

Нападателите са избягали с 22 500 долара в аржентински песо. По време на атаката крадците са стреляли поне един път и са счупили едно от стъклата на колата.

Ужасно преживяване за семейството на Антонела

Рокуцо сподели няколко снимки от семейството си от инцидента в социалните медии, които първо бяха разпространени от нейното семейство.  "Осъзнавайки времето, в което живеем, когато всеки ден има толкова много несправедливости, аз съм благодарен, че това беше просто уплах. Благодаря ви за любовта тези дни", гласи надписът до снимките от Маурисио Скалия. Рокуцо отговори със собствено послание: "Много ви обичам, братя".

За ужасяващото изпитание пред медиите разказа и работещ в супермаркета на семейството. "Отивахме от супермаркета до банката, за да внесем парите. Със сигурност имаше кола, защото ги видях да се качват в една. В момента, в който започна всичко, чух само изстрели. Когато излязохме, видяхме дупката от куршум".

Самата Антонела пък наскоро намекна за трансфер на Луис Суарес в Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички