Серхио Агуеро похвали Шави и обяви: Въпрос на време е Меси да се завърне в Барселона


Серхио Агуеро похвали Шави и обяви: Въпрос на време е Меси да се завърне в Барселона
Снимка: GettyImages

1345 0

Серхио Агуеро има само 4 мача за Барселона, но по типичния начин за него, той блесна за каталунците в мач с голямо значение. Само един гол е записан в сметката му като нападател в "блауграна", но той дойде срещу Реал Мадрид, а тези спомени никога не изчезват.

Бившият аржентински нападател говори пред "AS" и разказа за текущото състояние на Барселона, като каза, че клубът е бил в "много труден момент", когато Шави пристигна като треньор. Той също така спомена звездата на Интер Маями Лионел Меси и възможното завръщане в Барселона един ден. Според него това е "въпрос на време" за най-добрия голмайстор на клуба за всички времена.

"Шави има Барса в ДНК-то си", заяви Кун и също така призна, че бившият му отбор трябва да се готви за труден край до 2023 година. "Той успя да постигне отлични резултати за кратко време. Шави е млад мениджър, който събра отбор, който съчетава опитни играчи с млади таланти", заяви Агуеро, след което засегна и темата за Меси.

Какви са плановете на Меси?

"Лео винаги е казвал, че обича Барселона. Въпреки че напусна при трудни обстоятелства, той все още е много идентифициран с клуба и града".

За това дали Меси наистина ще се върне в Испания или не, след като се пенсионира като професионален футболист, Агуеро посочи, че двамата не са го обсъждали конкретно. Наскоро Дейвид Бекъм разкри плановете си за Меси след оттеглянето, но Агуеро мисли по различен начин, казвайки, че чувството, което звездата на МЛС изпитва към бившия си клуб, продължава и че "понякога просто си мисли, че е въпрос на време" да се върне в Барселона . А само преди дни бе разкрито, че от Милан са се опитали да привлекат Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички