ВИДЕО: Играч на Уест Хем загази след клип, в който бие котките си


ВИДЕО: Играч на Уест Хем загази след клип, в който бие котките си
Снимка: Getty Images

2049 0

Защитникът на Уест Хем Курт Зума попадна в скандал, след като показа жестоко отношение към животни. Британският таблоид "The Sun" публикува видео, на което французинът бие котката си. То е заснето в дома на футболиста от брат му след победата на "чуковете" над Кидърминстър в четвъртия кръг на ФА Къп.

Зума вече се извини за постъпката си и увери, че домашните му любимци са добре. "Съжалявам. Извинявам се на тези, които бяха шокирани от това видео. Двете ни котки са добре и са здрави. Нашето семейство ги обича и се грижи за тях, това беше изолиран инцидент, който няма да се повтори", казва защитникът, цитиран от "Sky Sports".

От Уест Хем също излязоха с изявление, в което обеща да вземе мерки спрямо Зума. "Уест Хем недвусмислено осъжда действията на нашия играч Курт Зума в публикувано видео. Говорихме с Курт и ще разрешим въпроса вътрешно, но бихме искали да стане ясно, че по никакъв начин не оправдаваме жестокостта по отношение на животните", се казва в изявлението. А кой футболист в Англия уби гълъб по време на мач четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички