ВИДЕО: Дъщерята на Олег Блохин с разтърсващо обръщение за войната в Украйна


ВИДЕО: Дъщерята на Олег Блохин с разтърсващо обръщение за войната в Украйна
Снимка: instagram.com/ireesha_b

14826 0

Дъщерята на футболната легенда Олег Блохин - Иреша Блохина, използва социалните мрежи, за да се обърне към света за случващото се в Украйна след руската инвазия. Тя продължава да е в Киев с двете си дъщери и е категорична, че това, което се случва в страната, е геноцид.

"Ден 11. Казвам се Иреша Блохина и се гордея, че съм украинка. Винаги съм била и винаги ще бъда. Нямам думи за това, което се случва сега. Все още съм в Киев, у дома, където ще остана до края. Няма да си тръгна. Направих своя избор. Нещата вече излизат от човешкото, от нормалното. Моля всички, които ме чуват по света, да бъде затворено небето над Украйна. Затворете го! За благото на украинския народ, на човечеството! Затворете проклетото небе!", казва Блохина, цитирана от bTV.

"Силна съм. Не съм спала от 11 дни, не съм яла от 11 дни. Нямах и възможност да мисля нормално. Моля всички жени, които имат сила в тях, да обединят силите и вибрациите си. Знам колко е трудно. Имаше моменти, в които чувствах как кожата ми се отделя от тялото ми от страх. Тук са и двете ми деца, цялото ми семейство, баща ми, баба ми, която е на 90 и е преживяла Втората световна война, нацистите са насочвали оръжие към нея", добавя украинката.

На 100% съм сигурна, че ще удържим нашата независима страна. От всички и от всичко. Гледам всички тези ужасни лъжи. Нямам думи... Това е геноцид, изтриват ни от лицето на земята. Моля хората, които имат власт, да направят нещо. Няма да плача! Не съм плакала 11 дни! Силна съм, заради семейството си и заради всички, които познавам", са част от думите на Блохина във видеото.

Съпругата на Виталий Кличко пък разкри, че всяка сутрин му пише "Жив ли си? Там ли е Киев?" (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички