Бабел след гола срещу Ливърпул: Знам къде е слабостта на Ван Дайк, но...


Бабел след гола срещу Ливърпул: Знам къде е слабостта на Ван Дайк, но...
Снимка: Getty Images/Guliver

2773 0

Отборът на Ливърпул се върна на върха в английската Висша лига, след като се наложи изключително трудно над борещия се за оцеляването си Фулъм. Играчите на Юрген Клоп спечелиха в Лондон с 1:2, като попадението за домакините отбеляза бившият играч на мърсисайдци Райън Бабел.

Холандският офанзивен футболист се възползва от грешка в отбраната на "червените", при която Върджил ван Дайк и Алисон Бекер не се разбраха. След края на срещата Бабел сподели, че знае коя е слабата страна в играта на Ван Дайк.

"Върджил се разви много в последните години, но мисля, че може да даде още от себе си. Според мен той в момента играе на 70%, представете си как ще играе, когато се развие на 100%. Той има слабост, разбира се, но няма да кажа каква е. Не мисля, че в Англия все още някой я е намерил.

САЛАХ ЛИ? ЛИВЪРПУЛ ИМА НОВА ГОЛЯМА ЗВЕЗДА (СТАТИСТИКА)

Имам слабост към Ливърпул и искам те да станат шампиони. Когато играх в Ливърпул бях обичан от феновете, уважаваха ме съотборниците ми, но сам реших да си тръгна. Смятах, че можех да се представя по-добре на друго място. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички