Болки в кръста? В Румъния вярват, че Григор пропуснал Мастърса в Торонто, за да е с Мадалина


Болки в кръста? В Румъния вярват, че Григор пропуснал Мастърса в Торонто, за да е с Мадалина
Снимка: Getty Images

6060 0

Направо невероятна новина за Григор Димитров съобщиха в Румъния, родината на актуалната му приятелка Мадалина Генеа. Според портала as.ro българският тенисист е отказал участие на турнира в Торонто, за да не остави любимата си сама на рождения ѝ ден!

Важно е да се отбележи, че турнирът беше от сериите "Мастърс" и не само е престижен, но носи и точки за ранглистата и пари. Григор обаче е избрал да замине на почивка с актрисата и модел, която вчера навърши 36 години в неговата компания.

А обяснението за отсъствието на Димитров от надпреварата отвъд Океана беше, че той изпитва болки в кръста. Дали това е причината, или за да е с приятелката си, в момента това знаят само те двамата.

"Българинът се оттегли от турнира в Торонто, за да прекара време с приятелката си", пише веднъж as.ro, а по-нататък допълва: "За да не остави Мадалина Генеа сама на рождения си ден, Григор Димитров се оттегли от турнира в Торонто.

Решението беше изненадващо, като се има предвид, че турнирът е от категория Мастърс, а българинът беше в отлична форма след полуфинала, който игра миналата седмица във Вашингтон". Твърдението е подкрепено и от digisport.ro и ziare.com. А ето как Гришо честити на Генеа и как го похвали тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички