Юрген Клоп предпочита Чемпиъншип пред Бундеслигата, харесва му да гледа тима на Груев


Юрген Клоп предпочита Чемпиъншип пред Бундеслигата, харесва му да гледа тима на Груев
Снимка: Getty Images

7075 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че обича да гледа мачове от Чемпиъншип. Той заяви, че те са много по-интересни за гледане от Бундеслигата. Германецът посочи, че често гледа мачовете на тима на Илия Груев - Лийдс.

Избра Лийдс срещу Лестър пред Бундеслигата

"Обичам Чемпиъншип. Гледам я много. Гледах Лийдс срещу Лестър миналата седмица. Изглежда имаше мач от Бундеслигата по същото време. Опитах се да го гледам, но след това превключих на Лийдс срещу Лестър. Уау!", споделя Клоп, цитиран от официалния сайт на мърсисайдци.

Избрал Лийдс - Лестър пред мач от Бундеслигата

"Първенството стана по-добро. Не знам какво беше преди 9 години, честно казано. Не знам защо започнах да го гледам веднага, но футболът, който играят там, и интензивността са безумни. Пълна лудница.

Наскоро гледах мач на Уест Бромич, имат ясна представа за футболната игра. Лестър, Саутхемптън - също. Не мисля, че съм гледал мачове на Ипсуич, но те също се справят добре.

Невероятна лига, невероятно трудна. Имаме много мачове във Висшата лига, но в Чемпиъншип има още повече. Това, което се случва там, е невероятно. Има много добри треньори, играчи и клубове", завършва звездният треньор. А Михаел Балак посочи какво трябва да прави Клоп след напускането на Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички