Уанда прибира над 100 милиона под формата на имоти при развод с Мауро Икарди


Уанда прибира над 100 милиона под формата на имоти при развод с Мауро Икарди
Снимка: Instagram

3884 0

Футболният агент и модел Уанда Нара може да прибере умопомрачителна сума пари при евентуален развод със своята половинка - футболистът на ПСЖ Мауро Икарди, твърди изданието "Diario Ole".

Според информацията, ако двойката официално се разведе, то аржентинският модел ще прибере около 100 милиона долара под формата на имоти и луксозни стоки.

Припомняме, че Нара потвърди в началото на ноември, че е подала молба за развод с Икарди, който в момента играе под наем в турския Галатасарай. Тя също така посочи, че вече не е агент на аржентинския нападател.

През последните месеци имаше много слухове за проблеми в отношенията на двойката, а раздялата им беше официално обявена през септември. Впоследствие Икарди се опита да поправи връзката, като пътува до Аржентина, но неговият клуб под наем, Галатасарай, отказа да му даде отпуск за пътуването. Отказът за предоставяне на отпуск беше възприет като знак за обтегнатите отношения между Икарди и неговия клуб, както и за трудностите, с които играчът се сблъска след преместването си в Турция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Уанда поздрави Лео Меси за успеха на Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички