Похвално! Двама млади български футболисти намериха и върнаха голяма сума пари


Похвално! Двама млади български футболисти намериха и върнаха голяма сума пари
Снимка: iStock

2049 0

С похвална постъпка са се отличили двама български футболисти на по 19 години, съобщава "BTV".

Цветомир Цанев и Славен Москалев са пътували към Германия и на излизане от летището във Франкфурт забелязали омотан с ластици плик, в който имало портмоне с голяма сума пари (6 500 евро), кредитни и дебитни карти, които са и с пин кодовете към тях.

Вместо да го задържат, както много хора биха направили, те намират полицаи и им предават намереното. Впоследствие се оказало, че то принадлежи на майката на германец, който се е свързал с момчетата, за да им благодари. 

"Благодарим, че се обади човекът. Казахме му как сме намерили парите и че сме отишли веднага при полицията. Той благодари и каза, че мислеше, че сме от Франкфурт. Аз му обясних, че сме били само по работа за малко там. Той искаше на другия ден, след като говорихме, да излезем на вечеря да ни почерпи и да се отблагодари по някакъв начин. Казахме му, че бяхме само за няколко часа", споделят Цанев и Паскалев пред медията.

*Цветомир Цанев е собственост на ЦСКА 1948 и има 9 мача за дублиращия отбор. През сезон 2022/23 е пратен под наем в Струмска Слава и до момента се е отчел с 13 срещи във Втора лига. Славен Москалев пък се е присъединил към Верея Стара Загора през лятото, а преди това е играл в Германия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички