Уанда Нара разкри как е свалила Икарди и как е "помогнала" за титлата на Интер


Уанда Нара разкри как е свалила Икарди и как е "помогнала" за титлата на Интер
Снимка: Instagram

14173 0

Съпругата на Мауро Икарди - Уанда Нара, която обяви, че се развежда с него в края на миналата година, разказа как е успяла да спечели футболиста. Горещата аржентинка се залюби с Икарди, докато беше женена за друг футболист - Макси Лопес, и го изостави заради Мауро, въпреки че имаше три деца с него.

"Как го спечелих? Готвих паста с масло и пармезан", е казала Нара, която е цитирана от журналиста Николо Скира в Туитър.

"Донесох на Интер 70 милиона евро с продажбата на Икарди. С тези пари те сглобиха състава, който им донесе титлата в първенството. С клуба останахме в добри отношения. От Мауро се интересуваха и Реал Мадрид и Ювентус", допълва блондинката, която отскоро вече е брюнетка.

Въпреки че разгласи новината за бъдещия им развод, Уанда тези дни заговори по съвсем друг начин за брака си с футболиста.

"Той е мой съпруг, ние ще бъдем семейство за цял живот. Винаги сме били заедно, женени сме от почти десет години. За мен това е късмет, а за Мауро не знам. Това е за цял живот", бяха думите на Нара. А ето колко под формата на пари и имоти ще прибере Уанда при развода.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички