Икарди обвини екс съотборник, че сваля Уанда Нара, той не иска и кафе да пие с тях


Икарди обвини екс съотборник, че сваля Уанда Нара, той не иска и кафе да пие с тях
Снимка: Instagram

7584 0

Сагите с разпадналото се вече семейство Икарди нямат край. Нападателят на Галатасарай този път нападна бившия си съотборник в Интер - Кейта Балде, че не спирал да сваля бившата му жена Уанда Нара.

Аржентинецът показа в социалните мрежи част от съобщенията, които Балде е изпращал на палвата Уанда. "Току-що предупредих една бедна рогоноска, че съпругът ѝ няма да спре да изпраща съобщения на жена ми (не сме разведени). Имам и съобщенията, снимките и всичко, което ѝ изпрати в Instagram, защото жена ми ми ги изпрати", написа футболистът, известен повече с отношенията с жена си в последно време, отколкото с играта.

Кейта и съпругата му Симона Гуатиери отговориха на обвиненията, като заявиха, че не биха искали да имат нищо общо със скандалната двойка.

"Те живеят с това, с тези новини, ние не искаме да знаем нищо за това. Те живеят по този начин, много са глупави, като деца. Не искам нашите имена да стоят до техните. Дори не искаме да пием кафе с тях. Моят мъж е футболист, а не интригант. Не желая тези хора да ми споменават името", заяви "рогоноската" Гуатиери.

"Това, което ни се случва днес, може утре да стане с някого другиго. Как може да ти дойде в главата да кажеш подобно нещо? Прекарахме няколко ождени дни заедно като колеги, имахме добри отношения", каза Кейта, който игра с Икарди в Интер през сезон 2018/19. А ето с кого Уанда наскоро изневери на Икарди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички