Тенисистът Ник Кирьос тотално изперка? Отвори си акаунт в популярна платформа за възрастни


Тенисистът Ник Кирьос тотално изперка? Отвори си акаунт в популярна платформа за възрастни
Снимка: Getty Images

1251 0

Австралиецът от гръцки произход Ник Кирьос, познат още и като "лошото момче на тениса", не оставя никого безразличен към действията му, а сега той отиде крачка по-далеч, отколкото някой е можел да очаква.

Лошото момче го направи отново

В началото на кариерата си той беше голям критик на Новак Джокович, след това се превърна в много добър приятел на Ноле, а междувременно чупеше ракети, спореше на корта и имаше много противоречиви изказвания на и извън корта.

Кирьос е активен в множество социални мрежи, но наскоро шокира всички, като обяви, че е създал профил в сайт, който се счита за забранен за лица под 18 години и се използва предимно за порнография, а именно - "OnlyFans".

"Току-що стана много по-щуро, присъединете се към мен в "OnlyFans". Безплатно е за всички. Ще има всичко – от събитията зад кулисите, до терена и ежедневието. Ще се видим там", обяви Кирьос.

Много фенове се чудят, дори се страхуват, какво съдържание ще покаже Кирьос зад кулисите. По-точно казано - дали той ще последва примера на 99 процента от потребителите в тази мрежа, които публикуват снимки и видеоклипове със сексуално съдържание.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любимата на Лионел Меси пусна видео на Ла Пулга и подлуди феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички