Тенис надежда предлага голи снимки срещу заплащане (СНИМКА)


Тенис надежда предлага голи снимки срещу заплащане (СНИМКА)
Снимка: Instagram

7721 0

Младата надежда на австралийския тенис Анджелина Граовац взе малко странно решение с цел да подпомогне кариерата си. 19-годишната състезателка си направи профил в платформата "OnlyFans", където потребителите плащат такса, за да гледат публикации на различни хора. Принципно сайтът се асоциира с наличие на голи снимки.

Граовац е класирана при жените под номер 1171 в света и е спечелила само около 3500 долара в кариерата си. Спечелила е само 9 от своите 37 мача. Тя е редовен участник във второто ниво на ITF Tour, но се бори да пробие в WTA Tour. Австралийката дебютира в професионалния тенис през 2018 година.

Angelina Graovac from r/GirlsTennis

В Instagram тийнейджърката има около 29 000 последователи. А аудиторията на "OnlyFans" е около 24 милиона абонати. Очевидно е, че астралийката е станала обект на критики и подмятания след взетото решение, но тя не се притеснява от стореното.

"В света има толкова негативизъм - изобщо не разбирам желанието ви да увеличите количеството му. Не ви харесва? Заемете се със своето развитие. Тогава няма да имате време да обръщате внимание на другите", написа тениситката в Instagram. А нейна по-известна колежка зарадва безплатно феновете си в еротично бельо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички