Татус мания: Кристиано Роналдо, Лео Меси и Конър Макгрегър "отвяха" други звезди в любопитна класация


Татус мания: Кристиано Роналдо, Лео Меси и Конър Макгрегър "отвяха" други звезди в любопитна класация
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

2663 0

Светът на спорта е създал герои, пред които всеки един почитател се прекланя и едновременно почита. Мегазвезди като Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Конър Макгрегър, Леброн Джеймс, Майк Тайсън, Тайсън Фюри и редица други са само пример за огромното влияние, което имат пред феновете.

Според любопитно изследване на Betsperts обаче трима от горепосочените надделяват над останалите, когато заговорим за татуси, или така наречения "боди арт".

Как Меси, Роналдо и Макгрегър създадоха фурор у феновете?

Това са тримата, които са вдъхновили най-много почитатели, които да поемат риска и да си направят татус с техния лик. Лицата на Меси, Роналдо и Макгрегър са сред най-татуираните върху кожата на техните почитатели.

Тримата се нареждат пред легендарни спортисти като Коби Брайънт, Диего Марадона, Пеле, Леброн Джеймс, Майкъл Джордан, Тайсън Фюри, Мохамед Али и т.н.

Челната позиция обаче се заема от Лионел Меси. Аржентинецът е повлиял силно на своите фенове особено след като спечели Световното първенство в Катар през декември 2022 година. Мнозина са на мнението, че това е изстреляло Меси на върха в тази любопитна класация.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кристиано Роналдо намери своя нов дом.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички