Сър Алекс Фъргюсън: Ако съпругата ми беше жива и знаеше за какво дадох 650 000 паунда, щеше да ме убие


Сър Алекс Фъргюсън: Ако съпругата ми беше жива и знаеше за какво дадох 650 000 паунда, щеше да ме убие
Снимка: Getty Images

10405 0

Легендата на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че покойната му жена Кати изобщо нямало да одобрява това, за което е похарчил 650 хиляди паунда през миналата седмица. Той е същински фен на конните надбягвани и вече има 32 коня.

Той е закупил нови два, за които е дал общо 650 000 паунда, като признава, че Кати, която почина през октомври, изобщо не би била щастлива от това.

"През миналата седмица купихме два коня, единият от Ирландия, а другият от Франция. Джон Хейлс е човекът, който има всички контакти. Зависим от Джон и сме купували някои много хубави коне по негови препоръки.

Те не са никак евтини. Платихме 450 хиляди паунда за френския кон и 200 хиляди паунда за ирландския. Това са общо 650 хиляди паунда и трябваше да напиша доста голям чек. Единият от синовете ми ме попита какво правя.

Моята покойна съпруга би била много ядосана, ако беше жива и ако беше разбрала каква голяма сума е замесена. Трябва да призная, че когато започнах с това, беше голямо облекчение. Никога не се мешам в работата на жокеите и треньорите. Не оставях никой да ми се меша, когато бях мениджър, така че защо да се мешам на хора, които разбират повече от мен при състезанията" - сподели той пред Gambling Zone.

Наскоро пък бивш голмайстор на Манчестър Юнайтед разказа брутална история със сър Алекс Фъргюсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички