"Съпротивлявах се, той ме удряше": Публикуваха показанията на жертвата на Дани Алвеш


"Съпротивлявах се, той ме удряше": Публикуваха показанията на жертвата на Дани Алвеш
Снимка: Getty Images

6830 0

Стана ясно какви показания е дала испанската гражданка, която обвинява Дани Алвеш в сексуално насилие. Думите ѝ бяха публикувани по канала "Telecinco". Показанията са дадени на 20 януари, около месец след предполагаемото изнасилване.

"Той беше зад мен, пред мен беше братовчедка ми. Спомням си, че след това той се отдалечи и ми направи знак да дойда при него. Реших да говоря с него и да разбера какво иска, не мислех за нищо друго. Отидох там, за да говоря с него. Не разбрах къде отива. Спомням си как вървях до мястото, където се случи. Но аз не знаех и не можех да си представя накъде ме води.

И така стигнахме там, имаше врата, той я отвори и когато влязох, видях къде се намирам - беше малка тоалетна, беше много, много малка. Мисля, че от този момент започна моят шок.

Помня, че той седна и аз започнах да му казвам: трябва да тръгвам, трябва да тръгвам. Спомням си, че той вдигна роклята ми и ме принуди да седна върху него. Спомням си, че му казах: "Не мога". И той започна да говори много неща. Настоя да се наричам "неговата малка уличница" и от този момент нататък си спомням как се съпротивлявах. Той повдигна роклята ми и ме накара да седна върху него.

Нарани ми коляното и получих рана... Опита се да ме принуди да му правя орална любов. Продължавах да се отдалечавам от него, докато той не ме хвана за врата и не започна да ме удря", цитират думите на анонимната жертва от канала.

Както е известно, бившият защитник на Барселона, Бразилия и други е в затвора заради този случай. Той е заплашен от оставане зад решетките за 10 години. Наскоро се появи слух, че Алвеш ще се признае за виновен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички