Бившата жена на Алвеш: За мен той умря, подкрепих го заради децата


Бившата жена на Алвеш: За мен той умря, подкрепих го заради децата
Снимка: Getty Images

7598 0

Бившата съпруга на Дани Алвеш - Динора Сантана, заяви, че повече не иска да има нищо общо с него. Футболистът е в затвора от началото на годината по обвинение в изнасилване и е заплашен от 10 години затвор.

Сантана първоначално подкрепи защитника, но сега заяви, че за нея той е умрял. Жената призна, че е била натискана да казва добри неща за Алвеш, но вече не иска да мълчи.

"За мен той не съществува, за мен той умря. Винаги съм се сдържала, никога не съм участвала в шоуто, не съм устройвала скандали. Всичко, което казах, бях помолена да кажа, имам съобщения в WhatsApp. "Когато пристигнеш на летището, пресата ще бъде там, ще кажеш това и това"., "Когато излезеш от сградата на затвора, ще кажеш това и това", разкри бразилката, цитирана от "Cuatro".

"Никой не е оказвал натиск върху мен, но го направих, за да помогна на бащата на децата си. Той ме използва, докато се съгласявах да му служа. Да сте деца на предполагаем изнасилвач е много неприятно. Искам той да изчезне от живота ми", допълва Сантана. По-рано Сантана защити Алвеш, явно не по своя воля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички