"Скоро ще изчезнеш": Бившата жена на Дани Алвеш се оплака от ужасни заплахи


"Скоро ще изчезнеш": Бившата жена на Дани Алвеш се оплака от ужасни заплахи
Снимка: Instagram

5101 0

Бившата съпруга на легендата на Барселона Дани Алвеш - Джоана Санц, сподели пред широката общественост за ужасяващи заплахи, които получава по свой адрес след развода си с бразилеца.

Скандалът

Бившият защитник в момента е в затвора, след като бе арестуван по обвинение в сексуално посегателство в нощен клуб. Случката се разиграва през декември миналата година.

Първоначално Алвеш отрича подобно нещо да се е случило, но въпреки това попада зад решетките. През юни той подаде нова молба да бъде освободен под гаранция, но тя не беше уважена.

"Скоро ще изчезнеш"

След случая Санц взима решение да се раздели със своя съпруг. След като тя обявява това публично обаче, последват поредица от смъртни заплахи към нея. В своя профил тя публикува съобщение от потребител към своя близка. 

"Говори с приятелката си Жоана Занц, така че да се забавлява много, защото скоро ще изчезне и никой никога повече няма да я намери. Наблюдаваме стъпките ѝ", гласи написаното.

Текстът бива придружен от снимка на бившата половинка на Дани Алвеш, която вечеря в заведение. Самата тя споделя притеснението си от прочетеното и споделя подробности за човека, стоящ зад съобщението.

"Страх ме е. Този човек ме заплашва от месеци. Блокирах го и все още изпраща съобщения на моите приятели. Разследвах го и има обвинения в Бразилия за притежание на оръжие, домашно насилие и други престъпления", пише Санц.

Кога ще се произнесе съдът по делото срещу Дани Алвеш?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички