Стоичков посочи двамата спортисти, които мечтае да интервюира


Стоичков посочи двамата спортисти, които мечтае да интервюира
Снимка: Витоша ауто

5889 0

Днешният звезден рожденик Христо Стоичков разкри какви са двете му големи мечти в кариерен план. Както е известно, понастоящем футболната легенда работи като спортен журналист за "Televisa Univision" и е направил безброй интервюта със спортни личности и коментари.

"Имам две мечти - да направя интервю с Майкъл Джордан и Тайгър Уудс. Осъществили сме контакти за това. Имах голяма мечта, но, за съжаление, с един инцидент Коби Брайънт загина. Рафа Надал си ми е вкъщи, с него ще е много скоро. И това интервю ще го докарам до нашата телевизия. Рафа е изключителен спортист. Познавам го от много малък. Това, което постигна с Федерер и Джокович, няма как да бъдат надминати", заяви Стоичков пред "Нова Телевизия".

"В последните 8 години в професията успях да прехвърля този свой хъс. Спечелихме шест "Златни глобус"-а. Направих филм с Баджо, Буфон. Моето приятелство не са титли, не е "Златна топка". На когото и да звънна, винаги ми се отговаря. Сам си мисля въпросите, но има хора, които преправят някои неща. Моето уважение към човека, когото интервюирам, е много по-голямо от един въпрос", допълни легендарната "осмица". А ето какво каза той по въпроса с ЦСКА, като намеси и Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички