"Сродна душа, много те обичам": Мадалина замени Григор Димитров с италианец? (СНИМКА)


"Сродна душа, много те обичам": Мадалина замени Григор Димитров с италианец? (СНИМКА)
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Instagram

5914 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се радва на много успешен период в кариерата си. Той прекъсна и сушата без трофей, като спечели първи такъв след 2017 година. Освен това все още е непобеден през годината.

Така на заден фон в медиите остава личният му живот, след като доста време това бе факт и му се обръщаше прекалено много внимание покрай Лолита Османова и Мадалина Генеа. Именно румънката е последната дама, с която е бил публично във връзка.

Двамата изкараха заедно само няколко месеца, като романтичната им приказка приключи около октомври миналата година. Общо взето по това време и Гришо започна да показва най-добрия си тенис от години насам (ако не и в кариерата).

Още: Най-болезнената загуба на Григор Димитров на Australian Open: 5 часа, 3 мачбола и пропуснат финал (ВИДЕО)

Успя ли Мадалина Генеа да замени Григор Димитров?

Григор Димитров и Мадалина Генеа селфи

Вече три месеца след раздялата пък Мадалина, която е особено активна в социалните мрежи, показа доста интересна снимка в личния си профил в Instagram. Това се случи при инициирана от нея плеада от въпроси от последователите ѝ (вижте СНИМКАТА по-долу в материала).

"Вярваш ли в сродната душа" - бе един от тях. "ДА" - бе красноречивият ѝ отговор. "Моята любов. Само колко много те обичам. Благодаря ти" - написа още тя към снимка с италианец, която качи. На нея те са в интимна прегръдка.

Важно уточнение е, че няма официално потвърждение за връзката им. За това се съди единствено по отговора ѝ, по специфичните думи, както и по начина, по който двамата са се прегърнали.

Пред Гришо пък предстоят съвсем различни неща - съсредоточени изцяло върху спортната му кариера, тъй като започва първият за годината турнир от Големия шлем. Малко преди старта му - тенис легендата Борис Бекер прогнозира докъде ще стигне Григор Димитров на Australian Open и разсмя всички.

Още: Мадалина като тийнейджър, дори Григор Димитров не я е виждал така - по бански, но без силикон (СНИМКА)

Обидно за Григор Димитров? Мадалина използва 1 дума за случилото се и показа гърдите си (ВИДЕО)

Мадалина Генеа в интимна прегръдка с италианец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички