СНИМКИ: Жената, която настръхна при "признанието" на Касияс, че е гей


СНИМКИ: Жената, която настръхна при "признанието" на Касияс, че е гей
Снимка: Instagram

4131 0

Днес легендата на Реал Мадрид Икер Касияс втрещи феновете си и обществеността, след като написа в Туитър, че е гей. Неговият приятел и бивш съотборник в испанския национален отбор - Карлес Пуйол, наля масло в огъня, след като коментира поста с: "Не мислиш, че е време да разкажем нашата история?".

Впоследствие публикацията на бившия вратар беше изтрита, а по-късно Касияс написа, че профилът му е бил хакнат. По-рано журналистът Фабрицио Романо опита да обясни поста с това, че на легендата му е писнало да го свързват всяка седмица с различна жена. Според него "признанието" му в Туитър е било ирония към "жълтите" медии.

Последните слухове свързват бившия футболист с испанска актриса. Това е 30-годишната Алехандра Ониева, която е сестра на известен испански хотелиер на име Иниго Ониева Моласа.

Актрисата отрича да е с Икер, но според "Cronica Balear" двамата се срещат и бившият вратар е увлечен. "Икер се среща със сестрата на Иниго вече от няколко седмици и изглежда много увлечен", казва източник на изданието.

Съобщава се, че на връзката между двамата пречи постоянното внимание на обществеността към семейство Ониева заради гръмката раздяла на Иниго с испанската аристократка Тамара Фалко. Сега пресата следи семейството и това пречи на Алехандра да се среща с Касияс, твърди още запознатият. А ето с коя суперзвезда свързаха Икер наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички