Икер Касияс похвали новите попълнения в Реал Мадрид Антонио Рюдигер и Орелиен Чуамени


Икер Касияс похвали новите попълнения в Реал Мадрид Антонио Рюдигер и Орелиен Чуамени
Снимка: Getty Images

1900 0

Легендарният бивш страж на Реал Мадрид - Икер Касияс, е останал с добри впечатления от новите попълнения на "белите" Орелиен Чуамени и Антонио Рюдигер. Според испанеца привличането на бранителя е от голямо значение за укрепването на отбора на "лос бланкос".

"Мисля, че са много добри попълнения. За мен, Рюдигер изглежда много важен, по отношение на поддържането на солидна отбранителна линия. Така тимът ще може да се заздрави", коментира бившият вратар.

"Тъкмо спечелихме 2 трофея и е твърде рано да мислим за следващия сезон. Отборът беше добре сформиран през изминалия такъв. Няма какво много повече да се изисква. Трябва да оценим направеното през изминалата кампания", допълни още той. 

Рюдигер подписа с "кралския клуб" до 2026-а година, след като напусна своя Челси. Според различни информации германският национал ще прибира около 10 млн. евро на годишно от "белите". Чуамени от своя страна идва със статут на звезда от Монако за сумата от 100 млн. евро. Договорът на халфа е със срок от 5 години.

Ето по колко ще печели за година на "Сантяго Бернабеу" французинът 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички