СНИМКА: Неймар стана лице на био бельо, изгря по боксерки


СНИМКА: Неймар стана лице на био бельо, изгря по боксерки
Снимка: Getty Images/Guliver

2394 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар сключи нов спонсорски контракт. Бразилецът стана лице на британския производител на био бельо "Superdry". Наскоро нападателят позира за реклама на марката, облечен само в бели боксерки.

До август тази година Неймар беше рекламно лице на спортния концерн "Nike", но двете страни прекратиха сътрудничеството си. Според пресслужбата на Сантос, където футболистът играеше, преди да премине в Барселона, бразилската звезда е прекратил това сътрудничество, след като не се е споразумял с тях за новото си възнаграждение.

"Страстта на Неймар за създаване на положителни промени е в съответствие с нашите цели за производството на екологични продукти. Той демонстрира уникален стил, както на терена, така и извън него. Ние харесваме неговия възглед за живота о лреативността му идеално съвпада с ценностите на нашата марка - въплъщение на приключенския дух", заяви директорът на "Superdry" Джулиана Дункъртън. А в каква реклама, не видяла бял свят, Роналдо се е присмивал на Неймар вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички