Кандидат за президент на Барселона даде грандиозно обещание за бъдещето, ако спечели


Кандидат за президент на Барселона даде грандиозно обещание за бъдещето, ако спечели
Снимка: Getty Images/Guliver

1038 0

Жорди Фаре, който е сред кандидатите за нов президент на Барселона, даде доста грандиозно обещание пред каталунските фенове и точно това, което очакват да чуят. Той заяви, че ще направи всичко по силите си, за да играят отново заедно на "Камп Ноу" Лионел Меси и Неймар.

Както е известно, бъдещето на Меси е неясно, след като договорът му изтича в края на сезона, а бразилецът напусна през 2017 година в посока ПСЖ.  "Неймар е добре дошъл, но първото нещо, което трябва да направи, е да поиска прошка без никакво унижение. Всички грешим. Говорихме с обкръжението му и те ни информираха за "прибиране у дома". Кой не иска един от тримата най-добри играчи в света в своя отбор? Имаме опции за трансфер, но в най-добрия случай можем да платим 40-45 млн. евро за него", заяви Фаре.

"Сигурен съм, че догодина Меси и Неймар ще играят заедно в Барселона. Лео не иска да си тръгне. Говорих и с неговото обкръжение. Иска да остане, но държи на проект, който гарантира трофеи. Моята стратегия е всяка година да подновяваме договора му, след което да създадем обща марка на Меси и Барса. После Лео може да стане почетен президент". А какво сподели Меси в последното си интервю относно ужасния период, който имаше през лятото - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички