След пиянски запой: Арестуваха футболист в Белград, нарушил вечерния час


След пиянски запой: Арестуваха футболист в Белград, нарушил вечерния час
Снимка: iStock/Guliver

2031 0

Сръбският футболист Александър Прийович бе арестуван в Белград заради нарушаване на наложения вечерен час в страната, който е част от мерките на правителството в борбата срещу пандемията от коронавирус. Бившият нападател на гръцкия ПАОК е бил намерен в хотелски ресторант, заедно с още 18 души.

Те са консумирали алкохол и не са се съобразили с вечерния час, заради което са били арестувани и дадени на прокурор. 28-годишният играч се извини за постъпката си и бе признат за виновен. Той е поставен под домашен арест за срок от 3 месеца.

"Прийович е задържан заедно с още няколко души. Те са нарушили вечерния час, като консумирали напитки в лоби бара на белградски хотел след обявения час 5 следобед в петък. Хотелът също носи отговорност, защото мерките включват забрана за сервиране на храна и напитки, освен ако не е доставка по домовете", заявиха от полицията.

В същото време властите в Кения арестуваха бивш световен рекордьор в маратона, след като употребил алкохол и играл билярд с приятели, с което нарушил вечерния час (повече по темата вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички