След като избра НБА: Ще го последва ли гръцката любима на Везенков в САЩ?


След като избра НБА: Ще го последва ли гръцката любима на Везенков в САЩ?
Снимка: Instagram

6305 0

Българската звезда в баскетбола - Александър Везенков, реши къде ще продължи кариерата си, избирайки да се пробва в НБА с екипа на Сакраменто Кингс. Но той има да решава още един сериозен проблем, породен от факта, че се мести от Гърция в САЩ.

През последните 12 месеца и повече българският национал е гадже с гръцката ватерполистка Никол Елефтериаду. Първоначално двамата спортисти са пазели връзката си в тайна, но преди около 2 месеца са потвърдили, че са двойка, появявайки се заедно на сватба.

Елефтериаду е състезател на Олимпиакос, с който спечели гръцкото първенство по водна топка 8 пъти. Шампионка е и на Европа 3 пъти, а и е била и част от националния отбор на Гърция, спечелил сребро на Европейското първенство в Барселона през 2018 година. С националния тим има и бронзов медал от Европейските игри в Баку през 2015 г.

Красивата Никол е с 3 години по-млада от 28-годишния Везенков. Сега в Гърция се питат какво ще се случи с влюбената двойка, когато Саша напуска Гърция, и дали Елефтериаду ще го последва в САЩ, загърбвайки по този начин кариерата си. Междувременно, Везенков вече е в Сакраменто, където се срещна с новите си тим и треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички