СНИМКИ: Джорджина преди Роналдо е неразпознаваема спрямо това, което е днес


СНИМКИ: Джорджина преди Роналдо е неразпознаваема спрямо това, което е днес

10159 0

Приятелката на Кристиано Роналдо е най-следваната футболна половинка в Instagram. Джорджина Родригес се радва на повече от 36 милиона последователи и е смятана за една от най-желаните жени в последно време. Но привлекателността на испанката, която въплъщава приказката за съвременната Пепеляшка, не се дължи на природни дадености, нито дори на нейни лични усилия. Родригес е претърпяла куп пластични операции в последните около 6 години, през които се радва на вниманието на Роналдо.

Новината бе съобщена от вестник "Marca", който се позовава на предаване по испанска телевизия. Информацията гласи, че Джорджина, която е само на 28 години, се е подложила на 10 операции, за да изглежда по начина, по който изглежда днес, но и за да се харесва повече на един от най-големите футболисти в историята.

Бившата продавачка в бутик на "Гучи" си е направила ринопластика 2 пъти - веднъж през 2016 г., когато тъкмо се е запознала с португалеца, и втора през 2019-а, след като бе родила първото им общо дете - Алана-Мартина. Родригес има и операция на задните части, които е искала да станат по-пищни, както и интервенция в бедрата. Бюстът ѝ също е ремонтиран, като за него и за поправката на бедрата си е броила 1,2 милиона евро.

Половинката на Роналдо използва козметични средства и за уголемяване на устните. Подложила се е и на ортодонтия, за да направи лицето си по-овално и няколко пъти е ремонтирала веждите си. Изданието inf.news пише, че испанката е пристрастена към пластичните операции.

Видео в "ТикТок" и снимки, публикувани от Instagram профил, озаглавен "Фалшива красота", показват, че жената до Роналдо има твърде малко общо с миналото си аз, онова, когато е продавала дрехи на "Гучи". Видеото и снимките предизвикват разнопосочни коментари в мрежите - едни я критикуват, други одобряват стореното от нея, за да изглежда красива и да запази един от най-желаните мъже в света. А ето как се е запознала с Роналдо Джорджина. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички