Скандален Икарди: Изтипоса в мрежата Нара гола след секс, за да се похвали, че е с нея


Скандален Икарди: Изтипоса в мрежата Нара гола след секс, за да се похвали, че е с нея
Снимка: Instagram

236445 0

Нападателят на Галатасарай Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара продължават да занимават света с личните си отношения. Наскоро футболистът сгафи сериозно, опитвайки да се изтъкне, че той е мъжът до пищната Уанда, която смята, че всички мъже харесват.

Двамата скоро имаха годишнина - 10 години, откакто са се събрали. По този повод Икарди написа трогателен пост, качвайки снимка с жената, в която изглежда е доста влюбен.

"Тя, моята съпруга, моята единствена любов, кралицата на кралството на моя живот, майката на моите деца. Обичам те. 10 години любов, в която се сблъскахме с милиони красиви неща, други - по-малко красиви, но се борихме срещу всичко, срещу обидите, срещу всички "клоуни", които искаха да се качат на този влак, който само ние знаем колко струва. Само ние знаем колко сме си дали един на друг, за да бъдем тук, където сме днес. Обичам те и ще те обичам завинаги, моя кралице", написа аржентинецът, но по-късно изтри публикацията.

В същия ден Икарди е качил на стори скандална снимка на своята любима, която е майка на 5 деца, 3 от тях вече големи. На нея Уанда е чисто гола, само по черни прашки, и лежи върху омачкани чаршафи по корем. Съпругът ѝ я е снимал в гръб, като мнозина предполагат, че това е станало, след като току-що са правили секс.

"Всички я харесват, но аз съм този, който прави снимката", написа футболистът към "стори"-то, след което изтри и него, вероятно разкритикуван от последователите си за стореното.

След предишно скарване, каквито не липсват в бурната история на Нара и Икарди, тя разкри романтичния жест, с който Мауро е опитал да си я върне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички