Шакира за връзката с Пике: Беше като влакче в увеселителен парк


Шакира за връзката с Пике: Беше като влакче в увеселителен парк
Снимка: Getty Images

15354 0

Латино звездата Шакира говори за трудните отношения, които е имала с Жерар Пике през близо 12-те години, в които имаха връзка. Майката на двете деца на бившата футболна звезда споделя и за проблемите, които той е имал в Барселона с треньора Хосеп Гуардиола.

Двамата каталунци работиха заедно на "Камп ноу" в периода 2008-2012 година. Певицата прави тези разкрития по време на процеса срещу нея за евентуални данъчни измами по време на престоя ѝ в Барселона, Испания.

"Нашата връзка беше много бурна, като влакче в увеселителен парк, защото професионалният ни живот не съвпадаше. Беше като смесване на масло и вода. Аз бях пътешественик по света, а той трябваше да спазва график", споделя Шакира, цитирана от "El Pais".

"Жерар имаше доста сложни отношения с Барселона. С Гуардиола отношенията им бяха много напрегнати, беше един вид "или ти си тръгваш, или аз". Това бе ситуация, която го накара да страда много", казва още бившата половинка на вече неактивния футболист. А според слуховете именно с Гуардиола е изневерила новата на Пике - Клара Чиа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички