Известно списание потвърди: Шакира и Люис Хамилтън са заедно


Известно списание потвърди: Шакира и Люис Хамилтън са заедно
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

8278 0

Списание "People" потвърди връзката между Луис Хамилтън и Шакира. Спекулациите за тяхната афера се разпространяват, откакто бяха видени заедно на Гран При на Маями.

Тази неочаквана връзка между 46-годишната изпълнителка и 38-годишния пилот от Формула 1 привлече вниманието на света на знаменитостите.

Списанието е направило разследване и потвърди, че те наистина се срещат. Според списанието връзката им се характеризира със "забавна и флиртуваща" динамика и в момента те са в процес на опознаване. Изявления от обкръженията на двамата подкрепят тази информация.

Без Том Круз

Слуховете тръгнаха от срещата им в Маями. Първоначално Шакира беше видяна с Том Круз, но по-късно Хамилтън влезе в картинката.  Медията "Page Six първа" съобщи за това развитие. Въпреки че първоначално изглеждаше като обикновена спекулация, те бяха забелязани заедно на Гран при на Испания в Барселона.

След състезанието те излязоха на вечеря и дори споделиха обща снимка в социалните мрежи. Особено забележителна подробност, която подхранва съмненията за романтика, е начинът, по който Хамилтън прегръща Шакира отзад, държейки я за кръста.

Те бяха видени отново заедно на 10 май, само три дни след Гран При на Маями. Освен това Хамилтън намекна за интереса си към латиноамерикански партньор в скорошно интервю, заявявайки: "Трябва да намеря латиноамериканка".

Тази ясна препратка към Шакира развълнува феновете му. Въпреки че не са говорили публично за връзката си в социалните медии, всички знаци сочат, че са заедно. Освен това те споделят няколко хобита, като свирене на китара, пиано и сърфиране.  А относно слуховете за Том Круз, самата тя се присмя на тях .

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички