Шакира: Разбрах, че ми изневеряват, когато баща ми беше в интензивното


Шакира: Разбрах, че ми изневеряват, когато баща ми беше в интензивното
Снимка: Getty Images

25883 0

Често се казва, че първата любов на жената е нейният баща и това със сигурност е вярно за Шакира.  Колумбийската звезда говори за раздялата си с бившата футболна звезда на Барселона Жерар Пике и подкрепата, която получи от татко си Уилям Мебарак, въпреки влошеното му здраве.

"Той дойде в Барселона, за да ме утеши, когато се чувствах невероятно тъжна заради моята раздяла и той сериозно се нарани, когато беше на гости за първото причастие на Милан”, разказва Шакира.

Рухването на личния ѝ живот

"Всичко съвпадна, а личният ми живот се разпадаше. Разбрах от пресата, че са ми изневерили, докато баща ми беше в интензивното отделение. Не мислех, че ще оцелее тогава. Мислех, че губя мъжа, когото обичам най-много в живота си, баща ми. Точно, когато имам най-голяма нужда от него. Не можех да говоря с него или да получа съвета от най-добрия си приятел, от който имах толкова голяма нужда", спомня си Шакира.

За щастие тези най-мрачни дни са приключили и Шакира, заедно с двамата си сина, се наслаждава на всяка минута от новия си живот отвъд езерото в Маями. "Възстановяването му беше много трудно и бавно, но той е прекрасен човек и страхотен характер, който винаги ни изненадва със силата си“, продължава тя.

"Преодоля COVID, две катастрофи, пневмония, пет операции... Всичко това на 91 години и за по-малко от шест месеца. Баща ми е ярък пример за устойчивост, а майка ми е до него ден и нощ". Наскоро Шакира определи връзката си с Пике като влакче в увеселителен парк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички