Шакира предложила пари на Пике, за да пусне децата им с нея в Маями?


Шакира предложила пари на Пике, за да пусне децата им с нея в Маями?
Снимка: Getty Images/Guliver

1169 0

Защитникът на Барселона Жерар Пике не може да се разбере с бившата си приятелка Шакира къде ще живеят занапред двамата им синове. Популярната двойка се раздели това лято, а в момента двамата опитват да решат къде ще живеят момчетата им. Певицата иска да ги вземе със себе си в Маями, докато футболистът настоява те да останат в Барселона.

Според вестник "Marca" колумбийката е предложила на Пике да поеме цялото попечителство над децата. Тя му е предложила 2,5 милиона евро, които да отидат за покриване на част от дълговете му, получени заради различни правни проблеми в Испания.

Освен това Шакира е обещала на бившия си любим, че той няма да плаща никакви пари по отглеждането на малките Саша и Милан. На футболиста е предложено да се вижда с момчетата в Маями 5 пъти в годината, а певицата щяла да плати полетите му в първа класа.

Пике е можел да кара летни ваканции с децата си. Бранителят обаче е отказал предложението. Твърди се, че той се е разделил с жената, заради която се разпадна връзката му с Шакира.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички