Клара Чиа срина реномето на Пике: В Испания се чудят къпят ли се редовно влюбените


Клара Чиа срина реномето на Пике: В Испания се чудят къпят ли се редовно влюбените
Снимка: Instagram

13630 0

Новата любовна връзка на Жерар Пике все повече срива реномето му. В Испания взеха на подбив бившия капитан на Барселона заради отношенията му със студентката Клара Чиа Марти, заради която се раздели с майката на децата си Шакира.

Изданието "El Universo" написа тези дни, че откакто е с Клара, Пике е запуснал външния си вид. Той се облича небрежно, забелязван е с мръсни и лошо съчетани дрехи, рошав и дори изглежда загубил навика си да спортува. "Пике няма тонизираното тяло, което показваше, когато бе с Шакира", пише изданието.

"Всъщност, според медиите изглежда, че Жерар дори е загубил навика да се къпе всеки ден и да изглежда чист и добре поддържан, затова има заглавия, в които се пита: Миришеш ли лошо, Пике?", отбелязва "El Universo".

Изданието пише още, че грижата за външния му вид вече не е сред приоритетите на бившия футболист, както и на сегашната му половинка. Тя също е критикувана, че изглежда доста "неатрактивно" няколко пъти в Испания.

Вестник "Marca" пък посочва, че журналистът Роберто Антолин е разкрил тези дни, че Шакира е била измислила прякор на своята съперница. Не става съвсем ясно дали преди да научи за изневярата, или след това. Звездната певица наричала 23-годишната студентка "малка мъртва муха". А ето какво най-много е наранило и изненадало Шакира в изневярата на Пике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички