Само един от гърците, причинили смъртта на фена на Ботев, остана в ареста


Само един от гърците, причинили смъртта на фена на Ботев, остана в ареста
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

2008 0

Единият от двамата млади мъже, задържани във връзка с нападението и последвалата смърт от удар на автомобил на 28-годишен български футболен фен в Солун (фен на Ботев Пловдив), беше оставен в ареста вчера. Решението за затвор на 24-годишния мъж, очкаващ процес, беше прието от магистрата и прокурора, който разглежда случая, предаде БГНЕС.

Той е обвинен в принос за смъртта на 28-годишния българин и за нанасяне на тежка телесна повреда по време на нападение от около 10 местни фенове върху трима български привърженици на съперничащ футболен отбор.

Съдебното следствие по-рано тази седмица установи, че българинът е бил убит в резултат на удар от кола, докато се е опитвал да избяга от ултрасите. 26-годишният водач на автомобила (който е жена) също е обвинен, че е избягал от мястото на произшествието и е бил освободен от ареста в сряда. Вторият младеж, замесен в инцидента, който е на 26 години, също беше освободен в четвъртък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички