Ботев е на път да провали трансфера на Неделев в Трабзонспор


Ботев е на път да провали трансфера на Неделев в Трабзонспор
Снимка: БГНЕС

1701 0

Турският Трабзонспор все още се надява да привлече звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев, но има голяма пречка пред евентуалната сделка. Според журналиста Хасан Тюнчел, който е близък до Трабзонспор, самият футболист има желание да облече екипа на турския тим, но от Ботев са се отметнали от първоначалната договорка и са поискали значително по-голяма сума, за да пуснат звездата си.

Тюнчел пише, че в началото на преговорите от българския тим са били съгласни да преотстъпят Неделев до края на сезона срещу 100 000 евро. Впоследствие са се намесили няколко различни мениджъри, всеки от които претендирал да получи процент от сумата. В един момент от Ботев обявили, че Трабзонспор трябва да плати 500 000 евро, ако иска да вземе под наем национала.

От турския клуб са категорични, че няма да извадят толкова пари за преотстъпване. Те се надяват в следващите дни от Ботев да размислят и Неделев все пак да пристигне в черноморския град. За момента преговорите между двата клуба са замразени и в Трабзон са насочили усилията си към привличането на централен защитник. А кой друг сериозен клуб иска халфа на Ботев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички