С кристали на Сваровски - новите бутонки, които ще носят звездите на футбола (СНИМКИ)


С кристали на Сваровски - новите бутонки, които ще носят звездите на футбола (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

2119 0

Адидас все повече забравя за обикновените футболни обувки от миналото. Новата колекция, представена от  световноизвестния бранд, включва кристали на Сваровски. Бутонките ще бъдат носени от част от звездите на Висшата лига

Скъпоценните камъни и най-обичаната игра в света трудно се свързват в едно изречение. Освен кристалите, маслинено-сребърният цвят на обувките им придава прекрасен първокласен вид. 

Иновацията в обувките е добавена в трите ленти, изобразяващи марката "Адидас". Обувката също разполага с якичка, както и зона против нараняване на кожата. От германската компания предупредиха, че е възможно кристалите и хромът на подметката да се изтъркат по време на игра, но това по никакъв начин няма да повлияе на представянето на футболиста. 

Обувките изглеждат уникално, също каквато е и цената им. Те са налични за предварителна поръчка, а бъдещият им собственик ще трябва да заплати 300 паунда за тях. 

Все пак за обикновените фенове ще бъде трудно да се сдобият с такива, тъй като "Адидас" произвежда едва 300 бройки. Част от звездите на Висшата лига, като Пол Погба и Диого Жота, ще имат честта да са сред първите, носещи уникалния продукт. Част от футболните фенове обаче не бяха очаровани от иновацията. 

"Това е футбол, не модно шоу. Не е изненада, че някои от тях за по-заинтересовани да бъдат известни личности, отколкото футболисти", гласяха част от коментарите в мрежите.

"Адидас" представи и топката, с която ще се изиграе Световното първенство в Катар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички