Роналдо ще съди изданието, което го обвини в изнасилване


Роналдо ще съди изданието, което го обвини в изнасилване
Снимка: Guliver/GettyImages

1651 0

Португалската мегазвезда Кристиано Роналдо ще съди германското издание Spiegel заради твърдение, че играчът е изнасилил американката Катрин Мойорга. Списанието ще бъде дадено на съд от адвокатите на португалеца още в началото на следващия месец.

Изданието публикува интервю с жената, твърдяща, че е била изнасилена през 2009 г. от звездата. Впоследствие тя признава, че е получила 375 хил. долара, за да бъде потулен случаят. Според германското законодателство, екипът на Роналдо ще трябва да докаже, че той не е изнасилил американката, за да може да претендира за съд.

"Der Spiegel" пише още, че адвокатът ще използва обяснението на Кристиано Роналдо за случката, в която обяснява, че контактът е бил по взаимно съгласие. Основните думи, за които адвокатът ще се "хване" са част от описанието на Роналдо - "Тя каза "не" и "спри" няколко пъти." От юридическия екип на бившия футболист на Реал Мадрид, обаче обявиха информацията за "брутално незаконна" и обяви, че още в понеделник ще внесе в съда документите за обезщетение за накърняване честта на клиента си.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички