Американка обвини Кристиано Роналдо в изнасилване


Американка обвини Кристиано Роналдо в изнасилване
Снимка: Guliver/GettyImages

7034 0

Жена от САЩ повдигна много сериозни обвинения срещу суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо. Катрин Майорга твърди, че португалецът я е изнасилил през 2009 година в Лас Вегас, а след това ѝ е дал 375 000 долара, за да не говори никога повече по тази тема. Адвокатът на 34-годишната жена в момента разучава дали може да бъде заведено дело по тези обвинения в щата Невада, твърди "Der Spiegel"

Майорга твърди, че Роналдо е осъществил анален сексуален контакт с жената, след което я е попитал дали усеща болка, допълва още немското издание.

"Der Spiegel" пише още, че адвокатът ще използва обяснението на Кристиано Роналдо за случката, в която обяснява, че контактът е бил по взаимно съгласие. Основните думи, за които адвокатът ще се "хване" са част от описанието на Роналдо - "Тя каза "не" и "спри" няколко пъти."

Припомняме ви, че през 2017 година Роналдо отново бе обвинен за изнасилване на жена през 2009 година и то отново от "Der Spiegel". Тогава адвокатите на играча намериха начин да потулят случая, а всичко по-интересно по случаката четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички